Obertes les inscripcions per als Premis Senexcelencia 2023 de la comunitat senegalesa a Catalunya!

La Coordinadora d’Associacions Senegaleses de Catalunya (CASC) es complau en anunciar que les inscripcions per als Premis Senexcelencia 2023 ja estan obertes. Aquest esdeveniment anual busca reconèixer i premiar als millors estudiants de la comunitat senegalesa a Catalunya, així com promoure la cultura de la feina ben feta i l’excel·lència acadèmica.

Els Premis Senexcelencia 2023 es duran a terme el 22 de juliol de 2023 en una localitat que s’anunciarà pròximament. Durant la cerimònia, es reconeixerà als estudiants sobresortints i se’ls atorgarà un premi. La cerimònia també serà una oportunitat perquè els estudiants es reuneixin i celebrin junts els seus èxits acadèmics.

Per ser elegible pels Premis Senexcelencia 2023, has de ser un estudiant de la comunitat senegalesa a Catalunya i haver demostrat un rendiment acadèmic sobresortint. Les inscripcions per als Premis Senexcelencia 2023 ja estan disponibles al lloc web oficial de la CASC, aqui https://catsen.cat/senexcelencia/inscripcio/ i es tancaran el 18 de juny de 2023.

La CASC busca promoure el talent dels joves de la nostra comunitat, els seus esforços i els seus èxits acadèmics a través dels Premis Senexcelencia. A més, aquests premis també busquen fomentar l’interès pels estudis i motivar als estudiants a seguir treballant dur en la seva educació.

Així que, si ets un estudiant de la comunitat senegalesa a Catalunya, no perdis aquesta oportunitat única de demostrar les teves habilitats acadèmiques i guanyar un premi impressionant! Per inscriure’t als Premis Senexcelencia 2023, visita el lloc web oficial de la CASC i completa el formulari d’inscripció abans del 18 de juny de 2023.

T’esperem als Premis Senexcelencia 2023 per celebrar junts els teus èxits acadèmics i promoure l’excel·lència a la comunitat senegalesa a Catalunya.

Segueix-nos a xarxes socials